Skip to the content

Menu

Vad är Utvärderingsringen?

Utvärderingsringen har sedan 90-talet engagerat sig i utrednings- och utvecklingsfrågor. Vi står för att arbeta med kvalitet och professionalitet i våra utredningar som erbjuds i både offentlig såväl privat sektor. Är du intresserad av att genomföra en utredning med hjälp av enkäter eller vill lära dig mer om hur enkätundersökningar går till så har du kommit rätt!

Varje år anordnar vi konferenser inom flera områden, där du som deltagare är välkommen att inspireras av föreläsare som eventuellt arbetar med samma frågor som du. Årligen återkommande konferenser är "Föreningsstöd", "Anläggningskonferens" och "Ungdomskonferens".

Som företag vill vi framhäva andra verksamheter med engagemang i frågor som överensstämmer med våra värden. Här på vår hemsida kan du läsa om våra samarbetspartners, som på ett eller annat sätt arbetar med värdefullt förändringsarbete. 

 

Utvärderingsringen utför även administration för SFK, Sveriges Fritids- och Kulturchefsförening.

Våra ledord är: Utredning – Utvärdering – Utveckling– I offentlig sektor

Utvärderingsringen startades 1995 och är främst ett nätverk för tjänstepersoner i offentlig sektor. Nätverket gör det möjligt för deltagare att ta del av varandras erfarenheter och kunskaper i olika frågor. Som deltagare i nätverket kan du prenumerera på valfritt intresseområde och således följa de frågor som är mest aktuella för dig - eller välja att ta del av samtliga områden. I dagsläget har vi totalt sju intresseområden i verksamheten.

Vi gör hela eller delar av olika utredningar, samt erbjuder både konsulttjänster och ett enkätverktyg som kan användas vid pappers- alternativt webbenkäter.

 

– I privat sektor

Idag är verksamheten vidareutvecklad och riktar sig även till privat sektor och står till förfogande vid utredningar och nyttjande av vårt enkätverktyg Enkätpanelen. Läs mer om vad vi kan erbjuda till dig i privat sektor här!Vi som arbetar i Utvärderingsringen tillsammans med stödpersoner är: 

Susanne Lindqvist, verksamhetschef, projektledare och administratör
sanna@utvarderingsringen.se, tel: 0708-64 23 07

Gabriella Lindqvist, projektledare och administratör
Sociolog med huvudsaklig inriktning på hållbar samhällsutveckling
gabriella@utvarderingsringen.se, tel: 0730-21 99 59

Anders Lundkvist, grundare
anders@utvarderingsringen.se 

Hugo Blom, seniorkonsult
hugo@utvarderingsringen.se

Behöver ni hjälp med utredningar?

Vi hjälper er att genomföra hela eller delar av ditt uppdrag. 

Ska du genomföra ett projekt eller en undersökning kan du vända dig till oss. Vi kan hjälpa dig med hela genomförandet eller de delar som passar dig. Vill du ha våra synpunkter på ett frågeformulär, diskutera upplägget av ett projekt eller använda oss som bollplank ingår det som en service till dig som medlem i Utvärderingsringen.