Skip to the content

Menu

Skola

Området som berör ämnen som t.ex. pedagogisk omsorg, grundskola och gymnasieskola.

Skolans verksamhet varierar stort mellan kommunerna i Sverige och ibland kan det vara intressant att ta reda på hur andra driver sin, likväl som det kan vara givande att utvärdera sin egen! Vi på Utvärderingsringen erbjuder tjänster som kan underlätta för både kommunikation med andra och interna utredningar. 

Som deltagare i Utvärderingsringens nätverk kan du kommunicera med andra tjänstepersoner inom samma sektor som du. Undrar du över hur andra kommuner driver sin skolverksamhet? Läs redan befintliga trådar i forumet eller starta en egen!

Ställ en fråga här!

Kom ihåg att du som deltagare bl. a.:

• kan ställa en fråga till övriga deltagare om något som du undrar över. På samma sätt kan du svara de övriga deltagarna på de frågor som ställs av dem.
• kan meddela nyheter om vad som händer i din egna kommun eller förvaltning samt annan viktig information till övriga deltagare genom att maila till sanna@utvarderingsringen.se.
• kan få råd och stöd i samband med utredningar och undersökningar t. ex. via enkäter.

 

Vi har även möjlighet att hjälpa er med beräkning av Jämförande Kvalitetsindex:

 

Har du frågor är du välkommen att ställa dem via info@utvarderingsringen.se!

Tillbaka

Behöver ni hjälp med utredningar?

Vi hjälper er att genomföra hela eller delar av ditt uppdrag. 

Ska du genomföra ett projekt eller en undersökning kan du vända dig till oss. Vi kan hjälpa dig med hela genomförandet eller de delar som passar dig. Vill du ha våra synpunkter på ett frågeformulär, diskutera upplägget av ett projekt eller använda oss som bollplank ingår det som en service till dig som medlem i Utvärderingsringen.